MenuInformation
Her bor vi
Personale
Ferie
E-Ydelser
Nyheder
Links

Kære besøgende!                                                                                                            (Maj  2019)

Gitte Dupont har været medejer af klinikken siden juli 2018.

Klinikken tilbyder alle former for behandling mod barnløshed. Vi har nu over 10 års succesfuldt samarbejde med VivaNeo Ciconia Fertilitetsklinik Aarhus. Det sikrer de optimale behandlingstidspunkter OG kan opfylde de skærpede kvalitetskrav i fremtiden (bl.a. EU-vævsdirektivet). De fleste konsultationer er fortsat her i Skive, men æg-udtagning og -tilbagelægning er på VivaNeo Ciconia Fertilitetsklinik Aarhus. Laboratoriet tilbyder 5 døgns-/blastocyst-dyrkninger. Det øger chancen for positivt resultat og er meget brugt i USA. Vores samlede IVF-resultater findes på https://vivaneo-ivf.com/dk/ciconia-fertilitetsklinik-aarhus/.

Bestil tid til uforpligtende samtale. Medbring gerne kopi af tidligere behandling.

Den offentlige sygesikring dækker udredning og behandling (hormonstimulation og insemination), hvis man har et fælles barn.

8. november 2016 havde vi et godt akkrediteringsbesøg og har fået en "plet-fri" surveyor-rapport.

Vi har ikke lang ventetid for dig! Ej heller til gynækologi - uanset du er henvist fra din læge eller privatpatient. Ring venligst til klinikken.

                             Vi ser frem til at tage imod dig!

 

  KvindeKlinikken | Posthustorvet 4B, 2.tv. | 7800 Skive | Tlf. 9751 0400